Over Slim Duurzaam Wonen

Heel Nederland slimmer en duurzamer laten wonen; dat is onze missie. Met een betere toekomst voor iedereen als doel. Wij geloven dat met de juiste kennis en tools je mensen écht kunt betrekken bij verduurzaming. Door de informatie die wij bieden kan je zelf afgewogen keuzes maken over welke verduurzamingsmaatregelen het beste bij jouw situatie passen. De kracht van zelf initiatief nemen en snappen waarom, wat, en in welke situatie gunstig is staat bij ons voorop. Integrale betrokkenheid is volgens ons de succesformule voor een groener Nederland waardoor een duurzame woning voor iedereen mogelijk wordt.

Slim Duurzaam Wonen deelt alle informatie waardoor jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen over het verduurzamen van je woning. Van een begrijpelijke uitleg van de technische elementen tot simpele tips die direct toe te passen zijn, hoe meer we weten hoe sneller we kunnen verduurzamen.

Verduurzamen doe je niet alleen! Slim Duurzaam wonen helpt jou op zo veel mogelijk verschillende manieren. Zo bieden wij passende begeleiding bij de keuze tussen verschillende projecten om te verduurzamen, helpen wij direct bij verschillende maatregelen vanuit ons netwerk van duurzaamheid professionals en bouwspecialisten en anders vragen wij graag verschillende (prijs vergelijkende) offertes voor je aan. Ga jij een duurzaamheid klus liever zelf aan, maar loop je even vast? Geen probleem! Neem contact op via de doe-het-zelf-assistent voor antwoorden op al jouw klus vragen.

Dakisolatie binnenzijde: dit is wat je moet weten

Dakisolatie binnenzijde kan zorgen voor meer comfort en besparing op energiekosten, maar vereist wel de juiste materialen en ventilatie.

Plat dak isoleren: alles dat je moet weten

Leer hoe je jouw plat dak isoleren kan om energie te besparen en het wooncomfort te verbeteren. Ontdek de verschillende isolatiemethoden en kosten.

Optimaal comfort en energie besparen met dakisolatie buitenzijde

Dakisolatie buitenzijde is vaak lastiger dan aan de binnenzijde. Toch verdienen de extra kosten zich op termijn gemakkelijk terug.